Myllymäki on viihtyisä ja toimelias kylä Ähtärin kaupungissa. Meillä on oma 35 oppilaan kyläkoulu, joka tarjoaa laadukasta opetusta kolmen opettajan ja usean koulunkäyntiavustajan voimin. Koulun keittiöllä tarjoillaan oppilaiden ateriat ja välipala joka päivä. Eri oppilaille on tarjolla harrastustoimintaa kuten  liikuntakerhoja ja nuortenillat. Myös aikuisille löytyy tekemistä esimerkiksi käsityöpiiri, kuorotoimintaa, karaokeiltoja ja lentopallokerhot.

Kioski-Kahvila Mylly palvelee osoitteessa Asematie 8. Myllyssä on mm. grilli, pitsat ja kotilounas, pieni valikoima päivittäistavaraa sekä anniskeluoikeudet.  Monipuoliset vesistöt tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet niin veneilyyn ja kalastukseen kuin melontaan ja uimaleikkeihin. Kylän molemmilla uimarannoilla on kyläseuran omistamat soutuveneet jotka ovat kyläseuran jäsenten käytettävissä. .

Myllymäki sijaitsee VT-18:n varrella. Kulkuyhteydet Myllymäellä ovat hyvät myös junalla. Keskustan alueella valokuituun perustuva laajakaista takaa nopean ja toimivan verkkoyhteyden esimerkiksi etätyöskentelyyn. Keskustan alueella on myös vesi- ja viemäriverkosto.

Tervetuloa Myllymäelle!

 

Kyläseuran uutiset

Kylällä tapahtuu

26.11.2015 11:49
<< 1 | 2 | 3

Mill Hill Cruisers uutiset

Tämä osio on tyhjä