Myllymäki on viihtyisä ja toimelias kylä Ähtärin kaupungissa. Meillä on oma 55 oppilaan kyläkoulu, joka tarjoaa laadukasta opetusta kolmen opettajan ja usean koulunkäyntiavustajan voimin. Koululla on myös oma keittiö, jossa valmistetaan ja tarjoillaan oppilaiden ateriat joka päivä. Eri yhdistysten toimesta tarjolla on moneen makuun vireää harrastustoimintaa esimerkiksi sählyä, lentopalloa, kudontapiiri, nuortenillat, kuoro, kuntojumppa, karaokeiltoja, kuntosali.

Kioski-Kahvila Mylly palvelee osoitteessa Asematie 8. Myllyssä on mm. grilli, pitsat ja kotilounas, pieni valikoima päivittäistavaraa sekä anniskeluoikeudet.  Monipuoliset vesistöt tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet niin veneilyyn ja kalastukseen kuin melontaan ja uimaleikkeihin. Kylän molemmilla uimarannoilla on kyläseuran omistamat soutuveneet jotka ovat kyläseuran jäsenten käytettävissä. .

Myllymäki sijaitsee VT-18:n varrella. Kulkuyhteydet Myllymäellä ovat hyvät myös junalla. Keskustan alueella valokuituun perustuva laajakaista takaa nopean ja toimivan verkkoyhteyden esimerkiksi etätyöskentelyyn. Keskustan alueella on myös vesi- ja viemäriverkosto.

Tervetuloa Myllymäelle!

 

Kyläseuran uutiset

Kylällä tapahtuu

26.11.2015 11:49
<< 1 | 2 | 3

Mill Hill Cruisers uutiset

Tämä osio on tyhjä